Avatar

Wie is Andréas de Groot?

Mijn naam is Andréas de Groot, vader van twee kinderen, dominee, mediator en relatiecoach . Misschien lijkt dat een aparte combinatie (en dat is het ook wel een beetje), maar juist deze combinatie biedt veel voordelen. Apart in de goede zin van het woord: bijzonder.

Betrokken en doortastend

Wat mij als persoon kenmerkt is: vriendelijk, betrokken, een groot hart hebbend, bewogen met mijn medemens, doortastend, precies, altijd gaan voor het optimale resultaat, gedreven, oprecht. Ik zet mij ervoor in om goed te luisteren en ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. We gaan samen een heel persoonlijk en vertrouwelijk traject in. Dan moet je je wel ’thuis’ kunnen voelen bij mij als mediator. Ik denk dat ik jullie dat kan bieden.

Zelf heb ik ook het nodige meegemaakt in mijn persoonlijke leven waardoor het proces van mediation mij zeer vertrouwd is. Ik weet ook wat het is als een mediation mislukt en een scheiding verzandt in een juridische procedure. Ik ben zelf door het hele proces heengegaan met een zeer moeilijke scheiding en ontredderde kinderen, dus ik weet waarover ik praat. Het is een intens verdrietige en zware tijd geweest maar het heeft me ook gebracht tot waar ik nu mag staan, en dat stemt me dankbaar. Alle ervaringen van jaren zet ik graag in om u als gewaardeerde klant zo goed mogelijk bij te staan. Want het maakt me blij om mensen weer verder te mogen helpen, zodat ze weer op kunnen staan en verder kunnen met hun leven!

Ik doe dit samen met Mirjam, mijn lieve partner waar ik ontzettend veel steun aan heb. Zij richt zich vooral op het begeleiden van kinderen en jongeren in een scheidingssituatie. Zo vullen we elkaar mooi aan!

Vraag bemiddeling

Als het duidelijk is geworden dat je er samen niet uitkomt is het van belang om snel hulp te vragen. Wij bieden je aan om te bemiddelen in het conflict.

Neem contact op