Avatar

Wie is Mirjam van de Geer?

Mirjam van de Geer is een zeer betrokken, vriendelijke vrouw bij wie iedereen zich gelijk thuis voelt. Als geen ander weet zij met wijsheid, rust en vriendelijkheid kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden, te begrijpen en te adviseren. Ieder z’n vak: het begeleiden van kinderen en jongeren laten we graag aan haar over! Een topper als mens en in haar vakgebied.

Aandacht voor kinderen

Mirjam weet wat het is om te maken te hebben met een gebroken gezinssituatie door echtscheiding. Ze heeft drie kinderen. Samen met Andréas vormt zij een hecht team met volledige focus op u als cliënt.

Mirjam is gecertificeerd kindercoach van het programma ‘De kinderen scheiden mee’ volgens de methodiek Het Zandkastelenprogramma ®, een bekend en beproefd internationaal programma om kinderen van gescheiden ouders te ondersteunen. Tevens is zij jongerencoach en werkzaam in de opvang van kinderen.

Hulp nodig?

Door een conflict of scheiding kan jouw wereld op de kop staan. Kom je in nood en heb je dringend hulp nodig? Houd het niet voor jezelf en zoek hulp. Als mediator wil ik je graag bijstaan.

Neem contact op