Arbeidsmediation

Conflicten op de werkvloer zorgen voor veel spanningen en ziekteverzuim. Zowel voor de werkgever als de werknemer is dat een zeer onwenselijke situatie.

Andréas de Groot is een ervaren en gespecialiseerde arbeidsmediator met oog voor detail: wat ligt er ónder het conflict? Tijdens het mediationproces gaan we samen kijken of er weer bruggen gebouwd kunnen worden. Soms werkt het echt niet meer tussen een werkgever en een werknemer of tussen collega’s onderling en is het beter om op een nette manier uit elkaar te gaan. ACG Mediation faciliteert het hele proces zodat werkgever en werknemer weer verder kunnen.

 

Het kan voorkomen dat (vaak in overleg met de bedrijfsarts) een re-integratietraject gestart kan worden onder voorwaarden die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Mediation is onmisbaar in dit traject.

 

Andréas de Groot kan u als geaccrediteerd Arbeidsmediator uitstekend bijstaan in deze vaak complexe trajecten, waarbij gewerkt wordt aan herstel van vertrouwen of een nette exit, die voor alle partijen aanvaardbaar is.

 

We houden ons bezig met het herstel van de arbeidsrelatie, mogelijke herplaatsing binnen het bedrijf, een Spoor 2-traject of een goede exit-regeling met een VSO, naar gelang de situatie.

 

Gemaakte afspraken leggen we bindend vast. Dat schept duidelijkheid voor iedereen!

Partners

Hulp nodig?

Door een conflict of scheiding kan jouw wereld op de kop staan. Kom je in nood en heb je dringend hulp nodig? Houd het niet voor jezelf en zoek hulp. Als mediator wil ik je graag bijstaan.

Neem contact op