Kinderen scheiden mee

De impact van scheiden op kinderen is vaak groot. Elke leeftijd heeft weer z’n eigen kenmerkende uitingen van verdriet, verwerking en reacties. Onder het tabblad ‘kind en scheiding’ treft u uitgebreide informatie aan over wat wij voor uw kinderen kunnen betekenen. We hebben een speciaal opgeleide kindercoach in dienst die uw kinderen kan begeleiden waar dat nodig is. Dit programma is geschikt van 3-23 jaar, omdat het op de leeftijd wordt afgestemd.

Bel 06-40303332 voor een afspraak met onze kindercoach Mirjam

 

Samen met jullie als ouders stellen we een ouderschapsplan op waarin veel zaken geregeld moeten worden. Bij wie gaan de kinderen wonen? Waar worden ze ingeschreven? Wie heeft het gezag? Wat als er een nieuwe partner komt? Wat spreken jullie af over de opvoeding en verzorging? Hoe worden de kosten verdeeld? Wat moet ik aan alimentatie gaan betalen? Of kiezen jullie liever voor een kinderrekening? Zo zijn er veel meer vragen die beantwoord moeten worden. Met ACG Mediation weet u zeker dat alles goed voor uw kinderen geregeld wordt. Als er op termijn aanpassingen nodig zijn op het ouderschapsplan, kunnen we een nieuwe afspraak maken om de gewenste wijzigingen aan te brengen.

Partners

Hoe is jouw situatie?

Wil je meer weten over wat ACG Mediation je kan bieden? Of gewoon behoefte om eerst eens goed van je af te praten? Neem gerust contact op, dan praten we samen jouw situatie en wensen door.

Neem contact op!