Nazorg

Samen om de tafel

Als er na scheiding afspraken zijn gemaakt, is het natuurlijk de bedoeling dat deze nageleefd worden. Ook is het vaak nodig om gemaakte afspraken op termijn bij te stellen, omdat bepaalde omstandigheden gewijzigd zijn. Kinderen worden ouder, zijn de financiële afspraken nog wel up to date? Is uw inkomen gewijzigd? Er is een nieuwe partner in het spel, moeten er daarover nieuwe afspraken worden gemaakt? Een kind is langdurig ziek geworden, hoe gaan we de zorg regelen?

 

Er zijn tal van vragen te bedenken die het noodzakelijk kunnen maken om opnieuw samen om de tafel te gaan. ACG Mediation biedt de mogelijkheid om jaarlijks (of indien gewenst vaker of minder vaak) de gemaakte afspraken tegen het licht te houden en bij te stellen waar dat nodig is. Er kan ook een herberekening gemaakt worden van de alimentatie. Dat levert een stuk minder frustratie op en zorgt voor een leefbare situatie voor iedereen.  In goed overleg komen we samen verder!

Partners

Hulp nodig?

Door een conflict of scheiding kan jouw wereld op de kop staan. Kom je in nood en heb je dringend hulp nodig? Houd het niet voor jezelf en zoek hulp. Als mediator wil ik je graag bijstaan.

Neem contact op