Relatiecoaching

"Gaan we het nog proberen samen?"

Veel mensen willen eigenlijk helemaal niet scheiden maar zien geen andere mogelijkheid meer. Daarom bieden wij naast mediation ook relatiecoaching aan. Deze bijzondere combinatie zorgt ervoor dat je zowel bij ons terecht kunt als de relatie wellicht nog te redden is, als bij een scheiding. Alleen jullie maken deze beslissing!

 

Relatiecoaching heeft natuurlijk een ander karakter dan mediation. Beide trajecten worden daarom helder van elkaar onderscheiden zodat je alle vrijheid hebt om te kiezen.

 

Andréas de Groot is naast MfN-registermediator ook (cum laude) gediplomeerd relatiecoach. Hij gaat graag samen met jullie verkennen of jullie relatie nog levensvatbaar is. Zo weet u zeker dat u er alles aan gedaan hebt!

 

Als u liever met een vrouw wilt spreken, kan dat ook. Ook Mirjam van de Geer is als ervaren coach voor jullie beschikbaar. Neem hieronder gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Partners

Hulp nodig?

Door een conflict of scheiding kan jouw wereld op de kop staan. Kom je in nood en heb je dringend hulp nodig? Houd het niet voor jezelf en zoek hulp. Als mediator wil ik je graag bijstaan.

Neem contact op