Mediator in Arnhem

MfN-register mediator in Arnhem en mediation op maat

Een conflict of scheiding blijft altijd een moeilijke situatie. Als MfN-register en ADR geregistreerde mediator in Arnhem help ik u graag om het conflict op professionele wijze op te lossen of de scheiding goed te regelen. In mijn werkwijze ga ik altijd uit van maatwerk en sta ik u van het begin tot eind bij. Er komen namelijk veel zaken aan de orde waar u in eerste instantie niet aan denkt. In deze emotionele periode in uw leven is het dan juist fijn om het gehele proces uit handen te geven. Zo denk ik met jullie mee over de beste fiscale oplossing en kunt u te allen tijde rekenen op begripvolle en vriendelijke begeleiding. Het is altijd mijn verlangen geweest om mensen bij elkaar te brengen of weer met elkaar in gesprek te brengen op basis respect. Wilt u samen tot een goede overeenstemming komen? Als mediator in Arnhem begeleid ik u daar graag bij.

Mediator in Arnhem lost conflicten op

Conflicten komen voor in alle delen van de samenleving. Helaas is het niet altijd mogelijk om vervolgens weer samen verder te gaan. Bent u op zoek naar een mediator in Arnhem om jullie te begeleiden zodat er perspectief geboden wordt? Ik zie het als mijn taak om jullie pijnlijke proces te begeleiden, waarbij er is besloten dat samen gaan niet meer lukt. Hierbij staat centraal dat er tot een overeenstemming wordt gekomen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Hierdoor worden conflicten opgelost en kijken jullie beide weer uit naar een nieuw perspectief van hoop. Dit doe ik door samen met u de bron van het conflict te verkennen. Zo werken we samen aan een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Wilt u meer weten over mijn werkwijze als mediator in Arnhem? Neem gerust contact op!

Begeleiding bij de scheiding

Mijn werkzaamheden als mediator in Arnhem krijgen vorm op basis van uw hulpvraag. Zo kan bijvoorbeeld naar voren komen dat het besluit om te gaan scheiden nog niet helemaal zeker is. Soms is het mogelijk om ervoor te zorgen dat jullie relatie niet hoeft te klappen. Ik help u graag om te bepalen of er nog een doorstart mogelijk is in jullie relatie. Is het besluit om te scheiden definitief? Dan zorg ik samen met u voor een goede regeling van uw scheiding. Er worden een convenant en omgangsregeling opgesteld en ik denk mee over de beste fiscale oplossingen. Daarnaast komen de alimentatieberekening en het ouderschapsplan aan bod. Indien gewenst is het mogelijk dat uw kinderen begeleid worden door een kindercoach. Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem contact op!

Partners

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op om jouw situatie en wensen te bespreken

Contact